--> Поліцейські жорстоко побили медика: струс мозку, вибиті зуби, пошкоджені очі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліцейські жорстоко побили медика: струс мозку, вибиті зуби, пошкоджені очі. ФОТО

2
-6
Поліцейські жорстоко побили медика: струс мозку, вибиті зуби, пошкоджені очі. ФОТО
Інцидент трапився в місті Барвінкове на вулиці Центральній, а першою про нього повідомила дружина потерпілого в групі "Барвінкове підслухано" в соціальній мережі Instagram два дні тому.

"Сьогодні вночі співробітниками поліції, які перебували в алкогольному сп'янінні, був побитий лікар-анастезіолог", – йдеться в підписі до фото, на якому зображений побитий чоловік. Це – Олександр Холод, який працює в місцевій лікарні.

Як повідомляє видання "Вибору нема", 3 жовтня між другою і третьою годинами ночі між лікарем і чотирма місцевими поліцейськими почалася словесна перепалка, в результаті якої один з правоохоронців ударом кулака в обличчя збив медика з ніг, а його колеги почали гамселити лікаря ногами.

Побиття медика побачив мешканець Барвінкового, який спершу просив поліцейських перестати бити чоловіка, а потім, щоб захистити побитого, просто ліг зверху, намагаючись прикрити від ударів правоохоронців своїм тілом постраждалого. Дісталося від розлючених поліцейських і захисникові.



Врешті-решт, припинивши побиття медика, поліціянти залишили його лежати закривавленого на площі.

Звідти постраждалого довіз до дому його товариш. Вдома шокована дружина викликала поліцію та швидку допомогу.

Та з поліціянтами разом приїхали й ті, хто бив анастезіолога і вже вдруге почали бити медика у присутності колег-поліцейських, дружини, яка благала припинити побиття її чоловіка, при цьому тримаючи на руках дворічну дитину.

Наприкінці цієї нелюдської драми приїхала Швидка допомога.



Олександру Холоду вибили кілька зубів, у нього струс мозку, є гематоми та пошкоджено очі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не поліція а варвари!!!
Відповісти
От тобі поліція. Викликала, щоб захистили і наробила біди ще більше. То як після такого можна довіряти поліції. В поліції недобор, беруть кого попало, половина в поліції повні відморозки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні