Укрзалізниця розпочинає співпрацю з Віза - яких покращень чекати пасажирам

0
-2
Укрзалізниця розпочинає співпрацю з Віза - яких покращень чекати пасажирам
Укрзалізниця і міжнародна платіжна система Visa запускають спільні три пілотних проекти.

Один з них передбачає безготівкову оплату проїзду в приміських поїздах, повідомила пресслужба компанії.

"Розпочаті спільні проекти передбачають організацію безготівкової оплати проїзду в приміських поїздах на окремих напрямках, розробку нової платформи типу чат-бот для пошуку та продажу квитків, а також створення на базі найбільших вокзалів країни зручних зон для комфортного відпочинку пасажирів, які часто подорожують", - написали в повідомленні.

Першими напрямками для пілотного проекту безготівкової оплати обрані "Київ – Фастів" та "Київ – Святошин". На деяких станціях планують встановити турнікетні системи та термінали з продажу квитків.

Другий пілотний проект зі створення чат-бота реалізують в мобільних месенджерах.

"В Укрзалізниці розраховують, що у пасажирів вже протягом декількох місяців з'явиться можливість в різних мобільних месенджерах дізнаватися інформацію про розклад руху поїздів, здійснювати оплату проїзду, отримувати довідкову інформацію та інші послуги", - повідомили в компанії.

Реалізація третього проекту зі створення зон відпочинку вимагатиме більших зусиль і фінансово-технічних ресурсів. Укрзалізниця є акціонерним товариством, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, що не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.

Міжнародна платіжна система Visa забезпечує власникам карток, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим та урядовим установам у більш ніж 200 країнах та територіях доступ до мережі електронних платежів. Глобальний процесинг VisaNet може обробляти понад 65 тис. транзакцій на секунду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні