«Укрзалізниця» запускає безконтактну оплату проїзду в електричках

1
-1
«Укрзалізниця» запускає безконтактну оплату проїзду в електричках
В Україні запускають пілотний проект з впровадження безконтактної оплати проїзду в електричках. Очікується, що ця можливість стане доступною вже на початку наступного року.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Повідомляється, що проект буде впроваджуватися спільно з міжнародною платіжною системою VISA. Для реалізації пілотного проекту обрали популярні напрямки Київ-Фастів та Київ-Святошин. На низці станцій планується встановити турнікетні системи і термінали з продажу квитків. В подальшому проект будуть поширювати і на інших приміських напрямках.

"Наші партнери по VISA мають технічні рішення, які дозволяють запустити цей сервіс вже на початку наступного року. Пасажири отримають можливість оплачувати проїзд безконтактно карткою, або навіть телефоном і не стояти у чергах до квиткової каси. До речі, в ситуації з поширенням коронавірусу ця опція дуже актуальна. Переваги отримає і залізниця, яка зможе хоча б частково подолати проблему "зайців", - зазначив директор філії "Пасажирська компанія" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київ запустив продаж смарт-квитків на поїзди, та метро. Зокрема, пасажири можуть придбати на одному порталі квиток, який буде включати проїзд поїздом далекого прямування і столичним метро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то стоятимуть в чергах до терміналу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні