У Києві дозволили матчі збірної України з глядачами*

0
-1
У Києві дозволили матчі збірної України з глядачами*
Київська міська рада дозволила присутність глядачів на поєдинках за участю національної та молодіжної збірних України, як повідомляє спортивний портал Metaratings.

«Київ погодився з пропозицією Української асоціації футболу про проведення міжнародних матчів під егідою УЄФА з частковим залученням уболівальників до 30% від місткості стадіонів.

За умови суворого дотримання протиепідемічних вимог і правил, дозволено часткове залучення вболівальників на наступні матчі:

09.10.2020 - Київ, стадіон Оболонь Арена, матч кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи серед молодіжних команд між збірними України та Румунії;

10.10.2020 - Київ, НСК Олімпійський, матч ліги Націй УЄФА між національними збірними України та Німеччини;

13.10.2020 - Київ, НСК Олімпійський - матч ліги Націй УЄФА між національними збірними України та Іспанії », - повідомляє офіційний сайт Київської міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні