У Києві спіймали підозрюваного у вбивстві адміністратора магазину. ФОТО

0
6
У Києві спіймали підозрюваного у вбивстві адміністратора магазину. ФОТО
Йому загрожує довічне ув'язнення.

У Києві поліція зловила чоловіка, який вбив адміністратора магазину.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва в Facebook.

Поліція виявила верхній одяг зловмисника, в якому він був під час вчинення злочину. Зловмиснику вже повідомили про підозру у розбійному нападі і навмисному вбивстві.



"Всі термінові оперативно-розшукові заходи і вилучені речові докази дозволили нам менш ніж за добу встановити особу підозрюваного і затримати його. В ході досудового розслідування слідчі з'ясували, що мотивом злочину було заволодіння грошовими коштами. Зловмисник замаскував своє обличчя і, погрожуючи ножем, почав вимагати у адміністраторші закладу віддати виручку ", - каже глава поліції Києва Андрій Крищенко.



Виявилося, що 35-річна жінка його впізнала і він вирішив приховати злочин, а тому почав завдавати їй удари. Отримавши 15 ножових поранень, жінка померла на місці.

Зловмисник, 27-річний, раніше не судимий, уродженець Київської області, який працював в сусідньому магазині. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.



Нагадаємо, що в п'ятницю в столичну поліцію надійшло повідомлення про вбивство адміністратора продуктового магазину на проспекті Відрадному в Солом'янському районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні