Covid-19: в Криму зафіксували рекордну кількість заражень коронавірусом

0
-1
Covid-19: в Криму зафіксували рекордну кількість заражень коронавірусом
В окупованому Росією Криму зареєстрували рекордні 103 випадки коронавірусу за добу.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на очільника окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова.

Як зазначається, на півострові з початку пандемії жодного разу не фіксували понад 101 зараження за день, тому цей показник є найвищим за весь час спостережень.

За словами окупаційної влади, зі 103 заражених 77 виявлені при зверненні за медичною допомогою, 13 - серед контактних осіб по раніше зареєстрованим випадкам, 13 - при скринінгу здорового населення.

Варто зазначити, що дані російської влади про захворюваність Covid-19 у Криму не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що статистика істотно занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування в рядах російських військових і спецслужб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні