2 поліцейських бригади ловили голого чоловіка, який бігав вулицею і молився. ВІДЕО. ФОТО 18+.

1
0
2 поліцейських бригади ловили голого чоловіка, який бігав вулицею і молився. ВІДЕО. ФОТО 18+.
У п’ятницю, 2 жовтня, близько 8 години ранку перехожі та водії зауважили на вулиці Зеленій у Львові повністю роздягненого чоловіка, який босоніж йшов посеред проїжджої частини вулиці.

Також цього ж чоловіка бачили близько 7:30 на вул. Івана Франка в районі Стрийського базару. Про це повідомляє Захід.нет.

У патрульній поліції розповіли, що отримали повідомлення про голого чоловіка, який йде проїжджою частиною дороги вгору по вул.Зеленій.



Патрульні, які прибули на виклик на вул. Зелену, 104, виявили чоловіка, який йшов повністю роздягений зі складеними перед собою руками і молився.

«Патрульні намагалися його зупинити, почали розмовляти, але чоловік не реагував, не зупинявся та продовжував йти далі. Коли патрульні намагалися його затримати, чоловік почав дуже вириватися, чинити спротив, бився, а потім почав утікати. Він завдав кілька ударів поліцейським, не давав одягнути на нього кайданки», – повідомили у патрульній поліції.

На допомогу прибув ще один екіпаж поліції охорони. Чоловіка затримали, одягнувши кайданки.

Також у поліції зазначили, що чоловік перебував у неадеватному стані. На запитання він не реагував, але постійно читав молитви. Чоловіка доставили у психіатричну лікарню. За інформацією поліції, на вигляд чоловікові близько 20 років, його особу ще встановлюють.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неадекватність на релігійному грунті... майже як діагноз хвороби
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні