--> Lamborghini встановила рекорд продажів автомобілів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Lamborghini встановила рекорд продажів автомобілів

0
4
Lamborghini встановила рекорд продажів автомобілів
Після відновлення виробництва Lamborghini зуміла реорганізувати процес і випустила відразу три нові моделі.

Інформує Кореспондент.

Італійська компанія Lamborghini в вересні 2020 року продала у всьому світі 738 автомобілів. Це новий рекорд для компанії, повідомляється на її сайті.

При цьому в третьому кварталі 2020 року в усьому світі продали 2 083 автомобіля Lamborghini.

Відомо, що навесні поточного року Lamborghini була змушена через пандемію коронавірусу на два місяці закрити всі свої підприємства.

Після відновлення виробництва компанія зуміла реорганізувати процес і випустила відразу три нові моделі. Йдеться про Huracan RWD Spyder, гіперкар Sian Roadster і трековий спорткар Essenza SCV12.

Як повідомлялося раніше, британець розбив Lamborghini через 20 хвилин після купівлі. Ціна двомісного авто - 200 тисяч фунтів стерлінгів.

Також Korrespondent.net писав, що американець купив Lamborghini на допомогу, виділену державою. Спорткар він придбав за 318 тисяч доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні