В Україні 27 в’язниць продадуть

0
-9
В Україні 27 в’язниць продадуть
На продаж через ProZorro виставлять 27 законсервованих українських в’язниць, які не використовуються останні два роки.

Пише Юа тв.

Про це розповіла заступник міністра юстиції України Олена Висоцька.

Йдеться про ті виправні установи, у яких вже понад два роки не перебувають засуджені, а персонал зведений до мінімуму – охорони й адміністрації.

“У нас є законсервовані установи. Їх 27, є абсолютно чіткий перелік. Вони не використовуються нашою системою останні два роки. Ми з них почали. Перший найближчий об’єкт був біля Києва, в місті Ірпені. Друге – ми визначили, що це буде, напевно, цікавий для інвесторів об’єкт – установа у Львові. І один – в Одесі”, – розповіла Висоцька.

У питанні продажу об’єктів інфраструктури пенітенціарної системи в межах приватизації міністерство співпрацює з Фондом держмайна. Торги будуть здійснюватися через ProZorro, зазначила заступник міністра.

“Ми співпрацюємо з Фондом держмайна по цій процедурі. Ми збираємо повний пакет документів і передаємо у фонд. Він оголошує прозорі торги через ProZorro, і таким чином буде визначений покупець, за найкращою ціною, звичайно. Частина коштів піде нам, як власникові балансу цієї системи, – балансова вартість майна. Надлишок піде до держбюджету. І це буде вперше, коли сама система такого роду наповнює держбюджет”, – додала Олена Висоцька.

Теги: В'язниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні