“Першої хвилі, як такої у нас не було”, – Ляшко про COVID-19

0
-3
“Першої хвилі, як такої у нас не було”, – Ляшко про COVID-19
За його словами, Україна від введення жорсткого карантину більше програє, ніж виграє.

Пише Главред.

Жорсткий карантин в Україні на сьогодні вводити недоцільно, вважає головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Ці заходи добре спрацювали навесні - але восени гострої необхідності в них немає.

"Коли ми говорили про березень-квітень, у нас були своєчасно введені жорсткі карантинні обмеження, і в Україні не було пікового зростання кількості випадків коронавірусної хвороби", - розповів Віктор Ляшко в інтерв'ю Українському радіо.

Система охорони здоров'я готова до коронавірусних викликів, запевнив Ляшко.

"Ми... чітко розуміємо, що не можна вводити такі жорсткі заходи, тому що це дуже негативно впливає на економіку, і ми шукаємо золоту середину між економічними й епідемічним обмеженнями для того, щоб і країна працювала, і система охорони здоров'я справлялася", – додав санлікар.

Нагадаємо, в Україні 26 серпня були продовжені протиепідеміологічні заходи до 1 листопада. Рішення уряду пов'язане з високим рівнем поширення коронавірусної інфекції в країні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні