Назвали роли "Сталін": гучний скандал у суші-барі

1
2
Назвали роли "Сталін": гучний скандал у суші-барі
У вінницькому ресторані назвали роли…«Сталін», але після обурення покупців назву швиденько змінили.

«Сталін» – суші з такою назвою з’явилися у меню одного з вінницьких суші-хабів. Це викликало обурення у користувачів мережі – люди не зрозуміли цього «креативу». А згодом стало відомо, що закладу харчування навіть почали погрожувати фізичною розправою.

«Потужний, безкомпромісний, величний і це все про рол «Сталін»! Наш авторський витвір, який не залишить тебе байдужим», — йшлося у повідомленні на сторінці в Instagram закладу харчування.
У коментарях під дописом люди пропонували змінити назву на інші, теж пов’язані з тоталітарним режимом: «ГУЛАГ», «Дзержинський», «Берія», «Єжов», «Ягода».

Вочевидь, оцінивши реакцію на новий суші-витвір, адміністрація закладу попросила вибачення в «усіх, кого це образило». А ще пояснили, що назва ролів була без підтексту і винятково через кольорову гамму.

«У визначенні назви фігурувала гамма кольорів: червоний і чорний! Це не ім’я, не прізвище. Це ніяк не пов’язано з репресіями, розстрілами, з диктаторством та іншим», – йшлося у повідомленні.
Утім, якщо говорити тільки про кольорову гамму і відомі імена, то при поєднанні червоного і чорного швидше згадується Стендаль(Анрі Бейль) з його романом «Червоне і чорне». Чому у сушистів при поєднанні цих кольорів виникла асоціація з тираном? Хоча, може прізвища переплутали?

Зрештою, у закладі харчування побажали усім любові і запевнили, що вони – за мир.

«Ті, хто пишуть критику та інші «побажання», ви маєте на це абсолютне, стовідсоткове і адекватне право. Єдиний посил, який ми несемо в світ, це любов, любов до смачної їжі. І всім бажаємо любові і миру».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожен дуріє по своєму!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні