Ван Дам завершив зйомки в Києві

0
-4
Ван Дам завершив зйомки в Києві
Американський актор Жан-Клод Ван Дам завершив зйомки в комедійному бойовику "Останній найманець". Про це повідомила кінокомпанія Star Media.

Це перша стрічка, яку стрімінговий сервіс Netflix створює в Україні. Також зйомки проходять у Французькій Республіці.

Колишній спецагент повертається до Франції, щоб допомогти своєму сину. Уряд звинуватив його у незаконній торгівлі зброєю та наркотиками. Однак політичні ігри значно складніші, ніж здаються головному герою. Перед ним постане непросте завдання – вивести на чисту воду всіх причетних до кримінальної справи, за сюжетом.

Зйомки тривали з липня. Кияни активно поширювали у мережі фото та відео, на яких можна помітити Ван Дама. Наприклад, у Бортничах. У серпні перекривали вулиці столиці. Робота над стрічкою тривала 36 днів. Творці фільму шукали локації, які нагадували б Францію. Це готелі Premier Palace та Fairmont, вулиця Костянтинівська, нічний клуб Tootsie.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні