Дмитро Глазунов: «Відміню ганебні «благодійні внески» у лікарнях»

5
7
Дмитро Глазунов: «Відміню ганебні «благодійні внески» у лікарнях»
У разі перемоги на виборах, кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов обіцяє відмінити «благодійні внески».

"Планую, починаючи з 1 січня 2021 року в разі, якщо мене оберуть мером Луцька, заборонити діяльність в закладах охорони здоров'я міста будь-яких благодійних організацій по збору добровільно-примусових "благодійних внесків" з пацієнтів,- пише на своїй сторінці у фейсбуці кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов.

"Це дозволить дещо розвантажити бюджети луцьких родин. Буде створено комунальне підприємство "Муніципальна аптека", а його прибуток спрямується на поліпшення фінансування луцької медицини. Систему в роботі міської медицини потрібно змінювати. І хоч сьогодні медицина галузь не суто соціальна, а й бізнесова, ми будемо ставити державні інтереси та інтереси лучан на противагу комерційним.

З системою роботи в медицині я знайомий уже 15 років, відколи створив прообраз страхової медицини ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса", яка успішно працює й досі", -пише Глазунов.

Нагадаємо, голова ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса" та благодійного фонду "Рідна Волинь" Дмитро Глазунов протягом останніх років активно виступає за відміну поборів з хворих лучан у міських закладах охорони здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого так слабенько - тільки медицина? Є ще школи, садочки, транспорт. Там теж "побори" ого-го!
Відповісти
Чергова передвиборча "булька".Для того щоб "знищити" оті благодійні побори потрібно організувати фінансування в повному обсязі, а це на місцях не вирішується.
Відповісти
Дімон, спробуй в своїх 48 рочків працювати. Не висіти на шиї чужих фондів, а працювати. Навіть з мозолями. Йди на базу збивати ящики, як ти це робив у дитинстві. Більше ти нічого робити не вмієш. Ти - людина без освіти. Ти - географ. Не кардіолог, не хірург, не фармацевт, не економіст, навіть не санітар. Ти - ніхто! І перестань дурити людей.
Відповісти
Не треба так! Мітька - талановитий аферист та інтриган. Якраз під стать ЗЕлебобікам. Один вже дав чотири штуцера евро вчителям. І позакривав школи. Цей - скасує внески та закриє лікарні. Уявіть, як мітьку душить жаба, що в Луцьку створено успішний проєкт, який не дав загнутися лікарням. Заради знищення цього проєкту мітяй в мери вирішив податися. Ну як знищення - замкнути внески на себе і тупо тринькати бабло, що він це вміє найкраще
Відповісти
«...відколи створив прообраз страхової медицини ...» - в цьому весь Глазунов. Він очолив структуру ствотрену іншими людьми, а зараз видає за свої здобутки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні