--> Водій під Луцьком хотів дати 500 грн хабаря поліцейським, а в результаті отримав штраф 8 500 гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водій під Луцьком хотів дати 500 грн хабаря поліцейським, а в результаті отримав штраф 8 500 гривень

1
1
Водій під Луцьком хотів дати 500 грн хабаря поліцейським, а в результаті отримав штраф 8 500 гривень
У селі Боратин, що під Луцьком, водій буса, який незаконно перевозив деревину, хотів відкупитися від патрульних за 500 гривень. Натомість за рішенням суду він заплатить 8500 гривень штрафу за спробу дачі неправомірної вигоди.

Про це йдеться у дописі Волинських Новин з посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 19 травня обвинуваченого, який рухався на «Renault Master» вулицею Центральною у селі Боратин під Луцьком, зупинили працівники поліції за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки правоохоронці вияснили, що водій перевозив деревину, не маючи на неї відповідних документів.

Втім, водій хотів «порішати» з поліцейськими на місці. Він запропонував їм 500 гривень, щоб правоохоронці не затримувати автомобіль та не доставляти його для зберігання на спеціальний майданчик.

У вироку вказано, що між прокурором місцевої прокуратури та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Тож суд призначив водію штраф в розмірі 8 тисяч 500 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліцаї 500 гривень не беруть, а 100 беруть у водіїв заміських маршруток. Я очевидець, як мент за одного стоячого пасажира у маршрутці №201 Промінь - Луцьк взяв 100 гривень. Щоб цим ментам хрен на пятці виріс, щоб вони, коли захочуть помочитись, роззувались.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні