Лучани перетворили вулицю на справжній смітник. ФОТО

3
1
Лучани перетворили вулицю на справжній смітник. ФОТО
В ході перевірки дотримання Правил благоустрою міста Луцька по закріпленій території, інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно виявляються факти засмічення будівельними матеріалами та ремонтними відходами мешканцями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання на територіях загального користування.

Про це пише Волинь.юа.



Цього разу порушення п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, відповідно до якого забороняється засмічувати та забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами тощо, було виявлено за адресами: вул. Коперника, 2, вул. Кривий Вал, 7, вул. Конякіна, 16 та 37, вул. Домни Гордіюк, 29.

Відповідальним особам було видано приписи на усунення порушень у визначені терміни та зобов’язано привести у належний стан прилеглі території.

У разі невиконання вимог приписів, на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб та суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли будуть штрафувати отих що паркуються на тротуарах і не тільки в центрі а й на околицях, там теж є тротуари (поки є), і по них пішоходи мають ходити, а не автівки стояти?!!
Відповісти
А де Поліщук і Палиця????????????
Відповісти
А вони "запудрують" мізки людям передвиборчими обіцянками
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні