Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна зміцнила власну позицію

0
-2
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна зміцнила власну позицію
У вівторок, 29 вересня, київське “Динамо” з рахунком 3:0 розгромило бельгійський “Гент” та пробилося в груповий етап Ліги чемпіонів вперше за останні кілька років.

Пише Вголос.

Тріумф підопічних Мірчі Луческу додав Україні ще 5 балів до скарбниці в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Один бал кияни отримали за перемогу в кваліфікації, 4 – за вихід основну сітку ЛЧ. З 13 місця Україна піднялася на 11 позицію.

Якщо поділити набрані бали українських команд в поточному розіграші єврокубків, то виходить 2,8. (з 5 команд залишилося 3).

Відзначимо, що для прямого потрапляння переможця УПЛ в груповий етап Ліги чемпіонів 2021/22 нам необхідно зайняти 10-те місце, на якому зараз знаходиться Австрія, випереджаючи Україну на одне очко. Крім того, у наших конкурентів залишилося чотири команди в єврокубках, а у нас – три.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні