--> Норвегія послабить національні обмеження щодо коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Норвегія послабить національні обмеження щодо коронавірусу

0
-2
Норвегія послабить національні обмеження щодо коронавірусу
Норвегія з 12 жовтня скасує низку національних коронавірусних обмежень, включаючи заборону на подачу алкоголю після півночі.

Пише Європейська правда.

Прем'єр-міністр Ерна Солберг в середу оголосила це рішення, незважаючи на те, що столиця Осло посилює місцеві обмеження, як і ряд муніципалітетів, розташованих за межами столиці.

З 12 жовтня будуть дозволені розважальні види спорту для дорослих, на заходах просто неба зможуть збиратися до 600 осіб і буде знову дозволено продавати алкоголь після півночі.

Якщо масовий захід збирає до 600 осіб, вони повинні бути розділені на три групи по 200 осіб, і всі повинні підтримувати соціальну дистанцію не менше 1 метра.

У містах з місцевими обмеженнями у відповідь на локальні спалахи COVID-19, таких як Осло, місцеві правила матимуть пріоритет над національними.

В даний час в Норвегії госпіталізовані 24 людини з коронавірусом. За останній тиждень в країні зареєстровано 781 новий випадок COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні