Хто з українських губернаторів отримує найбільшу зарплату? ФОТО

2
4
Хто з українських губернаторів отримує найбільшу зарплату? ФОТО
Згідно із рейтингом заробітної плати за серпень, найбільш оплачуваним очільником ОДА став миколаївський губернатор О.В.Стаднік. Його зарплата становить аж 93 тисячі 468 гривень. Це більше ніж на 30 тисяч гривень зарплати у черкаського губернатора Р.М.Бондаря, який отримав за серпень 61 тисячу 069 гривень. Він у списку іде на другому місці.

У решти губернаторів заробітна плата більш "скромна". Так, голова волинської ОДА Ю.М.Погуляйко у серпні отримав порівняно "середню" губернаторську зарплату у 47 тисяч 230 гривень.

Порівняно мало у серпні заплатили губернаторам Хмельницької та Тернопільської ОДА Д.А.Габінету та В.Л.Трушу - всього лише по 35 423 гривні кожному.

А найменш оплачуваним українським губернатором за серпень став С.С.Борзов із Вінниці. Він отримав лише 33 тисячі 369 гривень, що майже у 3 рази менше, ніж у О.В.Стадніка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яку вони взагалі користь приносять, яку продукцію вони виготовляють? Бюрократіюі , і корупцію розводять!
Відповісти
Порівняно з тим, що погуляйко нічого не робить, то він отримує невиправдано високу зарплату.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні