Луцькі комунальники прибирають наслідки буревію. ВІДЕО

0
9
Луцькі комунальники прибирають наслідки буревію. ВІДЕО
Шквальний вітер протягом вихідних повалив 6 дерев у Луцьку. Одне з них впало на припарковані автівки. Нині комунальники прибирають повалені дерева та поламані гілки у різних частинах міста.

Найбільше шкоди негода наробила на території Меморіального комплексу "Вічної слави", - розповів Суспільному майстер комунального підприємства “Парки та сквери міста Луцька” Валерій Тутейко.

"За пів дня комунальники встигли прибрати 3 ділянки. "Перший об'єкт був сквері Алмазова, це 4 школа, там впала одна гілка ясена. На вулиці Коперника 66, там впала горобина суха. І це третій об'єкт меморіал, тут 4 дерева впало. Ясен, дві ялинки та береза", - каже майстер.

Наслідки буревію на меморіалі двірничка Галина Кутирко побачила напередодні зранку: "гілляки падали. Таке я перший раз бачу, щоб стільки дерев звалило".

Усі повалені дерева та гілки комунальники розпилюють та складають до вантажівки. Деревину повезуть соціально-незахищеним лучанам, та учасникам АТО для опалення.

Біля будинку на Кравчука, 24 напередодні працювали рятувальники. Там дерево звалилося на припарковані автівки. Телефоном начальниця відділу У ДСНС В області Ірина Варварук розповіла, за три дні рятувальники сім разів виїжджали на ліквідацію наслідків буревію.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні