У Португалії побудували будинок-мрію інтроверта. ФОТО

0
2
У Португалії побудували будинок-мрію інтроверта. ФОТО
Будинок має химерну зовнішню форму.

"Casa Trevo" – це двоповерхова бетонна конструкція в Португалії. Будинок має круглу форму, а зовнішні вікна тут майже відсутні. Зате всередині створено 3 внутрішніх дворика, а на даху облаштовано відкритий басейн.



Приміщення звели у лісі посеред соснових дерев неподалік Атлантичного океану, інформує Archdaily.

Всередині всі кімнати організовані навколо трьох відкритих внутрішніх двориків круглої форми. Вони з'єднані між собою та функціонують як продовження внутрішніх просторів.



Дворики не мають дахів, тож є своєрідними "колодязями світла", які дозволяють освітлювати закриті кімнати будинку. Адже зовні вікон у приміщенні майже немає.



Також ці отвори слугують каркасом будинку, на який опирається даховий відкритий басейн.

Таким чином приміщення зовні видається неприступним, а сама конструкція створює власний замкнутий світ, який надійно захищений від лісу, але водночас відкритий для гарячого місцевого сонця.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні