В Америці служителька церкви стала стриптизеркою

0
-5
В Америці  служителька церкви стала стриптизеркою
36-річна американка Ніколь Мітчелл з Міннесоти, яка працювала пасторкою-євангелісткою, назавжди залишила церковну діяльність, аби здійснити свою мрію стати стриптизеркою.

Жінка зрозуміла, що є бісексуальною і пансексуальною. Усвідомити свою орієнтацію їй допоміг спектакль на ЛГБТ-тему і красиві жінки в Instagram, повідомляє New York Post.

"З юних років я фантазувала про те, щоб стати стриптизеркою. Але родина переконувала, що мої бажання і моє тіло є споконвічно грішними та поганими. Мене вчили, що жінкам не дозволено бути лідерами - їхнє місце на кухні та з дітьми. Але, щоб хоч якось наблизитись до своєї мрії, я вирішила стати пасторкою через свою любов до виступів. Я розуміла, якщо розкрию свою орієнтацію, то втрачу все, тому що церква не вітає таких людей", - поділилася Мітчелл.

Жінка виховувалась у суворій баптистській сім'ї і, звісно, батьки хотіли побачити доньку в майбутньому спокійною, стриманою та милою. Однак мрії Мітчелл не співпали з бажаннями її родини.

Вона почала зніматися у фотосесіях оголеною - спочатку для душі, потім для заробітку. В результаті дівчина пішла зі сфери теології і присвятила себе стриптизу. За її словами, тепер вона щасливіша, ніж будь-коли.

"Я плакала, бо ніколи в житті не відчувала себе більш сакрально. Ніколи не відчувала себе настільки сексуальною і розкутою. Моя сексуальність неймовірно цілюща та священна, і коли я показую цей дар людям, він їх благословляє", - заявила Мітчелл.

Вона розлучилася з чоловіком, з яким у шлюбі виховувала трьох дітей, та створила акаунт на OnlyFans, де продає свої еротичні фото.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні