Хвору дівчинку 8 років кормили тільки чипсами і хлібом. ФОТО

0
2
Хвору дівчинку 8 років кормили тільки чипсами і хлібом. ФОТО
10-річна Марта Девіс із англійського міста Ковентрі більше восьми років харчувалася тільки чипсами і смаженим хлібом. Лікарі діагностували у дівчинки рідкісну хворобу – харчову неофобію.

Це розлад психіки, при якому незвична їжа викликає патологічний страх. Про це пише видання Fox News.



До 18 місяців в Марти був такий раціон, як і у всіх дітей її віку. Але потім вона почала кричати та відштовхувати їжу від себе і, за словами її матері, "стала дуже перебірливою".

Незабаром дівчинка відмовилася від будь-якої їжі, окрім чипсів і тостів з білого хліба, й починала давитися, коли її намагалися нагодувати корисним обідом.



Вирішити цю проблему допомогла гіпнотерапія. "Після сеансу Марта почала їсти фрукти та овочі. За кілька тижнів вона спробувала 50 нових страв", – розповідає мати дитини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні