Смертельна ДТП у Луцьку: загинула пасажирка. ВІДЕО

7
-2
Смертельна ДТП у Луцьку: загинула пасажирка. ВІДЕО
В обласному центрі Волині, на перехресті вулиць Гнідавська та Потебні трапилась дорожньо-транспортна пригода, загинула жінка.

Про це повідомляє "Під Прицілом".

Інцидент трапився 27 вересня, близько 22:30 години.

Зіткнулися транспортні засоби Фольксваген Пассат та Інфініті.

У пресслужбі патрульної поліції області підтвердили інформацію про ДТП і розповіли, що унаслідок аварії одна з потерпілих померла у кареті швидкої медичної допомоги: водія авто Фольксваген шпиталізували, а пасажирка померла в кареті швидкої допомоги, інша пасажирка легковика травмована.

Уже відомо, що один з водіїв перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вгадаю, водій якого автомобіля - був бухим...
Відповісти
Водій пасату був тверезий, він повертався з міста, забирав жінку з роботи, і саме жінка померла в кареті швидкої
Відповісти
І в котре: в МРЕО вимагають(!) 200$ хабаря за посв. водія !
Відповісти
А чому ніхто не пише , що смертельне дтп скоїв пянющий чоловік Ольги Бузулук , керівниці прес служби патрульної поліції області донедавна і на даний час керівниці прес служби головного управління національної поліції в області. І що саме цікаве що остання також на момент автотрощі перебувала в салоні авто разом з чоловіком Романом. Цікаво яка буде реакція на це зі сторони керівництва поліції. І Волинські новини спеціально замовчують. Рука руку миє.
Відповісти
Пасажирка з інфініті зразу після аварії втекла з місця дтп.
Відповісти
Якби працювали світлофори, то не було б аварії. Щовечора на цьому перехресті вони не працюють, а часто ще й вдень мигає тільки жовте світло
Відповісти
А чому Оля Бузулук втікала? Не знала що треба викликати поліцію? Швидку? Напевно забула, бо треба було наркотики бігом ховати. Чому Ольга Бузулук працює в поліції, а обшуки в дома проводить СБУ. Чому їздить на чужій машині Інфініті де з чоловіком відібрали. Чому кришує кругом чоловіка? Тому що придумали схему легких грошей!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні