Мотоцикліст збив відомого скульптора з Волині

2
-1
Мотоцикліст збив відомого скульптора з Волині
Василь Рижук, відомий волинський скульптор-монументаліст, більше ніж 20 років підряд висаджує квіти — чорнобривці та соняшники на волинських дорогах. Робить це він власноруч та за свої кошти.

26 вересня Василь Рижук написав на своїй фейсбук сторінці наступне:"Вчора, на узбіччі дороги Луцьк-Липляни, після 19 години, на пішохідній доріжці мотоцикліст збив мене ззаду, коли я обкошував соняшники. Після удару я побачив страшну картину: ми двоє лежали на землі. Я торкався головою чорнобривців, а мотоцикліст лежав біля рову з приваленим на ньому мотоциклом. Однак все закінчилося щасливо для нас обох. Дякую Богу, що він нам зберіг...".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в котре: в МРЕО вимагають(!) 200$ хабаря за посв. водія !
Відповісти
Які норми відстань садіння від дороги це ж ненормально садити біля дорги це тільки полішуки роблять такі прушення і гордяться. Штрфувати треба за таке поліцію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні