Помер почесний доктор Луцького технічного університету

0
1
Помер почесний доктор Луцького технічного університету
Перестало битися серце доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, академіка інженерної академії України та почесного доктора Луцького національного технічного університету Гедаля Абрамовича Хайліса. Про це повідомляє Під Прицілом.

Сумну звістку повідомили на сторінці навчального закладу у Facebook.

"Усе його життя було пов'язане з тим, як краще механізовувати сільськогосподарські процеси, досліджувати та удосконалювати машини. Інженер за фахом, за весь період роботи Г.А. Хайліс здійснив значний внесок у розвиток теоретичних та практичних напрямків дослідження механізмів сільськогосподарських машин, з механіки рослинних матеріалів, з механізації вирощування і збирання льону, сушіння матеріалів та ряду інших питань. Він заснував нову наукову дисципліну "Механіка рослинних матеріалів", – йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні