--> Колишній начальник поліцейського відділку став пасічником. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Колишній начальник поліцейського відділку став пасічником. ФОТО

0
0
Колишній начальник поліцейського відділку став пасічником. ФОТО
Ексначальник Горохівського РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції, а сьогодні – лідер районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран» і знаний у районі адвокат Ігор Богонос три роки тому вирішив і зайнявся бджолярством. Про це пише Волинь. Про це повідомляє Вісник.

Не жалкує, що бути пасічником учився старанно, наче школяр, бо цьогоріч відкачав неочікувано для себе зі семи вуликів більше 100 літрів меду.



Свіжоспечений пасічник каже, що захоплення настільки прийшлося до душі, що для відеречок із медом уже придумав слоган «Від Михайловича з Борочича». І навіть готовий представити свою продукцію на виставці-продажу, яка зазвичай відбувається з нагоди Дня працівників сільського господарства України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні