--> Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом

0
-3
Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом
Іноді прості, домашні рецепти косметики можуть бути більш ефективними, ніж дорогі магазинні.

Про швидкий спосіб прибрати зайві обсяги і підтягнути шкіру, а також зменшити прояви целюліту - медове обгортання, розповіла косметологиня Марина Дорн на сторінці в Instagram.

За її словами, бувають випадки, коли після нього йшло по 4-6 см. За рахунок вираженої лімфодренажної дії. Для того, щоб зробити засіб в домашніх умовах треба будь-який скраб для тіла, мед - 1 ст. л, кориця - 1 ч. л, харчова плівка.

"Робимо заміри. В душі добре скрабуємо проблемні зони. Особисто в моєму випадку це живіт, боки, стегна. Потім нагріваємо мед до трохи теплої температури. Найзручніше поставити баночку в гарячу воду. Важливо! Не розігрівайте мед більш ніж до 40С, так як починається розпад вітамінів.В теплий мед додаємо 1 ч. л. кориці. Перемішуємо. Наносимо на проблемні зони. Замотуємо плівкою у кілька шарів. Для створення тепла закутуємо наше місце, що потребує трансформації, або лягаємо під плед.Через 10 хвилин почнеться активне тепло і виділення вологи. Через 40 хвилин знімаємо плівку і змиваємо обгортання теплою водою без мила. Знову робимо заміри", - розказала Марина Дорн.

Вона радить виконувати обгортання 3 рази в тиждень протягом місяця.

Протипоказання - індивідуальна чутливість, вагітність, тромбофлебіт, варикоз (не виконуємо на ноги), захворювання органів малого тазу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні