--> Рожищенській ЦРЛ виділили майже мільйон гривень на медобладнання для боротьби з коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рожищенській ЦРЛ виділили майже мільйон гривень на медобладнання для боротьби з коронавірусом

0
0
Рожищенській ЦРЛ виділили майже мільйон гривень на медобладнання для боротьби з коронавірусом
Депутати Рожищенської міської ради виділили Рожищенській ЦРЛ понад 900 тис. грн на придбання медичного обладнання для боротьби з COVID-19.

Про це йдеться на сайті Рожщенської міської ради.

Під час засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів перед присутніми депутатами виступив головний лікар КНП «Рожищенська ЦРЛ» Віктор Редзій. У зверненні до обранців громади він зазначив, що райлікарня нарешті увійшла у перелік закладів, які мають право надавати допомогу хворим на коронавірус.

Аби отримати кошти, передбаченні на боротьбу з COVID-19, лікарні потрібно підписати договір з Національною службою здоров’я України. Одна з головних вимог - наявність у медзакладі джерела кисню високого тиску та потужності. За словами головного лікаря, через відсутність коштів медзаклад не може закупити таке дороговартісне медобладнання найближчим часом.

І хоча КНП «Рожищенська ЦРЛ» знаходиться на балансі районної ради, всі добре розуміють, що потрібно підтримати медзаклад, адже хворих на коронавірус щодня більшає.

Тому в середу, 23 вересня, депутати розглянили та одноголосно підтримали питання виділення коштів на придбання медичного обладнання необхідного при лікуванні COVID-19.

Зокрема, за кошти з місцевого бюджету буде придбано:

кисневий концентратор ОxyG 050 (у комплекті) та компресор для забезпечення роботи дихальної апаратури Модель ZS 11-RD-T500 (у комплекті) загальною вартістю – 736477,79 грн;
виготовлена проектно-кошторисна документація на монтаж системи киснепостачання – 48600,00 грн;
проведені робіти з монтажу системи киснепостачання – 128083,33 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні