--> Пів яблука, какао та незрозуміло-що в тарілці — цим чиновники годують школярів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пів яблука, какао та незрозуміло-що в тарілці — цим чиновники годують школярів

4
-1
Пів яблука, какао та незрозуміло-що в тарілці — цим чиновники годують школярів
Ще донедавна школярі з Камінь-Каширська взагалі не мали змоги харчуватися гарячими стравами у шкільній їдальні.

До початку нового навчального року було проведено тендер по наданню кейтерингових послуг, який виграла ТОВ "Рамедас-Україна". Представники фірми навіть самостійно провели аудит шкільних їдалень, і виявили там масу проблем.

Представник "Рамедаса", Ярослав Буряков, запевняв: "зараз ми навіть продумали інше, покращене, меню, так би мовити вітамінізоване, і подали пропозицію замовнику переглянути умови договору, щоб можна було учнів харчувати за ним".

Очевидно, бажаючи негайно виправити це катастрофічне становище, ТОВ приступила до забезпечення дітей гарячими смачними обідами.
Щоправда, до початку навчального року підприємці цього зробити не спромоглись, тож постачати їжу дітям почали тільки з третього тижня вересня. Хоча, дивлячись на це "вітамінне меню",виникають думки, що може такі затримки були і на краще.

25 вересня Таня Лисюк опублікувала у спільноті "Вісті Каменя" на facebook фото. На ньому був зображений той самий "чудовий та смачний" шкільний обід від ТОВ "Рамедас".

"Нове, покращене та вітамінізоване" меню викликає справжній шок. Шкільна "порція" складається з половинки малесенького недозрілого яблучка, склянки какао та декількох шматків незрозуміло-чого (користувачі facebook припускають, що це галушки). За тендером вартість таких "делікатесів" становить 20 гривень 76 копійок.


Смакота!

Під світлиною почали активно висловлюватись обурені користувачі. Оль лише деякі із найбільш влучних їх коментарів.

"Наїлись? Діти — наше майбутнє!"

"Це позорисько, а не обід, і в Камінь-Каширську нічого не добавили, а на камери бігали і добавляли, жах, як так можна..."

"А що це у тарілці?"

"Це всерівно що свиней кормили?"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь котячі какашки)) А не їжа
Відповісти
Якісь котячі какашки ане їжа
Відповісти
А,що задарма хочуть полішуки,щоб їх дітей годували.Вони плстраждалі,а ми ні.У нас ще більше радіації,як у них.Бідні,сидять на бурштині.
Відповісти
Хто вам забороняє копати і мити бурштин, приїжайте та попробуйте щастя.
А дітей сюди неприписуйте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні