На Волині знайшли більше тисячі пачок контрабандних цигарок у вагоні з рудою. ФОТО

0
3
На кордоні з Польщею у вагоні з рудою прикордонники Луцького загону виявили контрабандні цигарки. Про це повідомляє Волинь з посиланням на регіональне управління Держприкордонслужби у фейсбуці.

Помітивши в одному з напіввагонів порушення рельєфу вантажу, прикордонники взялися його розкопувати. Через деякий час охоронці кордону дісталися до металевої пластини, під якою і знаходилися тютюнові вироби.



«Сьогодні в пункті пропуску для залізничного сполучення «Володимир-Волинський», під час огляду вантажного потягу, який слідував за кордон, військовослужбовці виявили сторонні вкладення. Помітивши в одному з напіввагонів порушення рельєфу вантажу, прикордонники взялися його розкопувати. Через деякий час охоронці кордону дісталися до металевої пластини, під якою і знаходилися тютюнові вироби. Всього з вагону було вилучено 1 300 пачок контрабандних цигарок» – йдеться у дописі.



Окрім курива, прикордонники знайшли ще мобільний телефон. Контрабандисти ймовірно залишили його для того, аби швидко відшукати крам серед 49 вагонів.



Наразі тривають заходи по встановленню осіб, причетних до організації переправки контрабанди. А незаконний вантаж передано співробітникам Волинської митниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні