--> РФ арештувала квартиру і майно Навального, поки він перебував у комі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

РФ арештувала квартиру і майно Навального, поки він перебував у комі

0
2
РФ арештувала квартиру і майно Навального, поки він перебував у комі
Поки російський опозиційний політик Олексій Навальний був в комі на його квартиру і рахунки в Росії наклали арешт.

Про це повідомила прессекретар політика Кіра Ярмиш, – повідомляє Українська правда.

«27 серпня, тобто через тиждень після отруєння Навального, пристави-виконавці оголосили про заборону реєстраційних дій на його частку в квартирі в Мар’їно. Це означає, що квартиру можна продати, подарувати або закласти. Тоді ж було заарештовано й рахунки Олексія», – розповіла Ярмиш.

Відзначається, що арешт наклали за позовом компанії «Московський школяр», яку пов’язують з «поваром» президента РФ Володимира Путіна бізнесменом Євгеном Пригожиним.

Йдеться про справу «Московського школяра». У 2018 році ФБК випустили розслідування в якому довели, що спалах дизентерії в школах і дитячих садах Москви пов’язаний з неякісним харчуванням, яке поставляє компанія Пригожина.

У жовтні 2019 року суд стягнув майже 88 млн рублів з продюсера «Навальний LIVE» Любові Соболь, Навального і ФБК на користь «Московського школяра».

Пригожин заперечує зв’язок з «Московським школярем», проте в серпні він уклав з нею договір уступки вимоги і тепер опозиціонери винні 88 млн рублів самому бізнесмену.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні