--> У Луцьку 1,7 мільйона виділили на зарплату муніципалам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку 1,7 мільйона виділили на зарплату муніципалам

0
0
У Луцьку 1,7 мільйона виділили на зарплату муніципалам
У Луцьку внесли зміни до бюджету міста.

Про це йшлося у п’ятницю, 25 вересня, під час сесії Луцькради.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що місту надійшла субвенція на проведення виборів – 5,4 мільйона гривень.

Зменшили видатки із бюджету міста на озеленення та направили ці 250 тисяч на капітальний ремонт майданчиків, на 140 тисяч зменшили видатки на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ і на 200 тисяч на санітарне утримання та направили кошти на вивезення твердих побутових відходів.

85 тисяч забрали із ремонту скверів на ремонт системи туристичного ознакування та «Луцькспецкомбінату» на заходи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції.

230 тисяч гривень підуть на погашення боргу перед «Тепеленом», 1,5 мільйона на зарплати працівникам «Луцьктепла» за червень, 2,7 мільйона – за липень, 945 тисяч «Теплоенергоцентру», 1 мільйон на оплату за електроенергію.

3 мільйони спрямували підприємству «Evoda» за розподіл природного газу «Волиньгазу», 2 мільйони – на електроенергію «Волиньобленерго».

На 640 тисяч гривень зменшили видатки на проведення благоустрою і направили на благоустрій території на Володимирській, 95. Зменшили видатки на 50 тисяч на боротьбу зі шкідниками і направили на екозаходи.

Зменшили на 16,1 мільйона видатки на пільгове перевезення, натомість збільшили видатки виконкому на 7,4 мільйона на надання транспортних послуг. Майже 3 мільйони гривень витратять на закупівлю трубки для спірального томографа у Луцьку міську клінічну лікарню, що вийшла з ладу.

Окрім того, 1,7 мільйона гривень спрямують на виплату заробітних плат працівникам муніципальної варти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні