--> Через дії окупантів робота спостережної місії на Донбасі повністю заблокована. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через дії окупантів робота спостережної місії на Донбасі повністю заблокована.

1
-1
Через дії окупантів робота спостережної місії на Донбасі повністю заблокована.
Збройні формування Російської Федерації продовжують блокувати роботу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі. Бойовики блокують доступ міжнародних спостерігачів на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей. Про це у п'ятницю, 25 вересня, повідомила пресслужба штабу ООС.

Пише Тиждень юа.

У штабі наголосили, що через дії окупантів робота спостережної місії на Донбасі повністю заблокована.

Крім того, російські найманці повністю блокують роботу контрольного пункту в'їзду та виїзду "Мар'їнка", а пропуск через КПВВ "Новотроїцьке" окупанти здійснюють лише двічі на тиждень.

"Безперебійно функціонує лише КПВВ "Станиця Луганська", - додали в командуванні.

Як повідомлялося, на Донбасі протягом минулої доби, 24 вересня, збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить мають що приховувати, і нам треба робити свої висновки...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні