"Досить годувати дітей помиями!", — бабуся четвертокласниці

0
-2
"Досить годувати дітей помиями!", — бабуся четвертокласниці
Фото порцій, які оприлюднюють батьки учнів дніпровських шкіл, разюче відрізняються від світлин, що виставляють у своїх пабліках чиновники мерії. Про це повідомляє 11 канал.



Це фото зі сніданком, яким годували її онуку четвертокласниця у школі № 73, опублікувала Олена Боженко. Каже, невдоволення накопичувалося давно. Побачивши ж цю світлину, жінка вирішила поділитися нею у фейсбуці.

"Ця страшна перловка без масла, незрозумілій шматочок — ніхто не може второпати, що це. Шматочок помідора і все це абсолютно холодне, просто виделку не встромити."

Світлина стала новиною дня на багатьох сторінках. Ось лиш мала частина коментарів обурених людей.

"Моя б таке НЕ їла."

"У мене таке навіть кицька б не їла."

"Та ну, що ж тоді кухарі будуть до дому тягати, якщо дітям гарно готувати?"

"Що то за екзотика зморщена поряд з томатом?"

"До школи Взагалі не пускають. Батьки ходили, скаржилася до директора — він сказав, що в школі їжа чудова."

Харчування у школах Дніпра відбувається за принципом аутсорсингу. Його здійснює приватна компанія "КОНТРАКТ Продрезерв", яка виграла тендер та уклала договір з департаментом гуманітарної політики.

"КОНТРАКТ Продрезерв" забезпечує продуктами харчування, облаштовує харчоблоки, наймає кухарів та інше."

Меню для молодшої школи узгоджувалося цілою комісією, дієтологами, лікарями і навіть представником громадськості.

Тетяна Пехтерева, представниця"Продрезерв":

"Для 1-4 класів в усіх школах меню є однаковим. Воно не може змінюватися, це тендерних меню, ми його повинні дотримуватись. У кожному навчальному закладі має бути бракеражного комісія, яка затверджує якість страв у школі щодня. До неї входитимуть адміністрація закладу, заввиробництва їдальні, медична сестра обов'язково, й батьки за згодою, якщо є в них таке бажання."

Фото онука Олени зробила 16-го вересня. За іронією долі, саме цього дня департамент гуманітарної політики почав публікувати світлини про те, як гарно годують дітей у школах Дніпра. Ось як мала б виглядати ця страва. Як бачимо, відмінності є.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні