--> Судові охоронці прокоментували втечу чоловіка з Луцького суду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судові охоронці прокоментували втечу чоловіка з Луцького суду

0
4
Чоловік, який зранку 23 вересня втік з приміщення Луцького міськрайонного суду, перестрибнув через турнікет та вибіг на вулицю.

Про це Суспільному розповіла речниця територіального управління Служби судової охорони Євгенія Ковтун.

Зі слів речниці, після завершення судового засідання та оголошення запобіжного заходу - тримання під вартою, обвинуваченого вивели у хол. Там, скориставшись відсутністю конвоїрів чоловік втік перестрибнувши через турнікет на вході.

Судові охоронці кинулися наздоганяти обвинуваченого. Погоня тривала менш як 10 хвилин. "В ході переслідування здійснено використання спеціального засобу Форт-17Р, пістолет. Ми передали дану особу правоохоронним органам і безпосередньо зараз правоохоронні органи займаються обвинуваченим", - розповіла Євгенія Ковтун.

Чоловіку, який під час обрання міри запобіжного заходу втік із зали суду, загрожує до 10 років позбавлення волі. Його обвинувачують в крадіжці, хуліганстві, розбої, незаконному поводженні зі зброєю та викраденні автомобіля, - розповіла суддя-спікерка Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк. Чоловіку змінили міру запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні