--> Митники затримали велику партію сильнодіючих ліків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Митники затримали велику партію сильнодіючих ліків. ФОТО

0
2
Митники затримали велику партію сильнодіючих ліків. ФОТО
Волинські митники спільно з ГВ БКОЗ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області завадили незаконному переміщенню через кордон України партії лікарських засобів, у тому числі із вмістом сильнодіючих речовин (метандієнон, нандролон).

Про це інформує Волинь з посиланням на Волинську митницю Держмитслужби.



Зупинили пробу переміщення з приховуванням від митного контролю близько 14 000 пігулок, що мають у своєму складі сильнодіючі речовини.

Під час проведення митних формальностей затримали громадянина України, при спробі переміщення з приховуванням від митного контролю близько 14 000 пігулок, що мають у своєму складі сильнодіючі речовини.



Наразі час слідчими СУ ГУ проведено огляд місця події, лікарські засоби вилучені, здійснюються інші невідкладні слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні