16-річний хлопець зґвалтував неповнолітню

0
8
16-річний хлопець зґвалтував неповнолітню
У Запорізькій області 16-річний хлопець зґвалтував 13-річну дівчинку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"21 вересня близько 16:30 до чергової частини Василівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області від жительки району 1987 року народження надійшла заява про зґвалтування її 13-річної доньки", — йдеться в повідомленні.

Слідчі з'ясували, що 16-річний хлопець був знайомий з дівчинкою. Він силою затягнув її до свого помешкання і під погрозами фізичного насилля зґвалтував.

Хлопця знайшли за місцем його проживання. Ґвалтівника одразу затримали.

У поліції відкрили кримінальне провадження за зґвалтування. Оскільки дівчинці ще немає 14 років, ґвалтівнику загрожує до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні