--> Лариса Ніцой влаштувала гучний скандал у супермаркеті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лариса Ніцой влаштувала гучний скандал у супермаркеті

12
2
Лариса Ніцой влаштувала гучний скандал у супермаркеті
Українська письменниця Лариса Ніцой посварилася з касиром супермаркету "Варус", який знаходиться на в'їзді до Києва. Вона влаштувала скандал, оскільки дівчина в магазині намагалася розмовляти з нею російською, ігноруючи її прохання.

Про це Лариса Ніцой написала на своїй сторінці в Facebook, передає ЗІК.

Як зазначається, касир запитала письменницю, чому вона не може розмовляти російською мовою, а у відповідь їй Ніцой сказала: "Розумієте, - починаю ввічливо пояснювати "бідній касирці", яка ігнорує моє прохання. - У мене на війні загинули друзі. Ті, хто в них стріляли, говорили російською. Тому ви у мене асоціюєтеся з ворогом".

"У Конституції ніде не написано, що Ви мене в магазині повинні обслуговувати російською. Більше того, в Україні діє закон про мову, в якому сказано, що в публічному просторі застосовується українська мова. Тому закон на моєму боці. Якщо ви не вірите мені, я викличу поліцію і нехай вона вам пояснить", - продовжила Ніцой.

Письменниця влаштувала скандал в магазині, викликала адміністратора. На що остання таки сказала касиру обслуговувати відвідувачів українською. Дівчина обурилася і додала, що вона з Владивостока і хотіла б розмовляти так, як їй хочеться.

"Вони і далі беруть на роботу упоротих і "бєстолочєй". Їм усім разом байдужі наші почуття, травми, болі, наша історична правда і що у нас хтось там гине... Їм байдуже, що через ці тупі розмови і сварки ми не будуємо Україну. Ми не можемо впрягатися в одну упряж, щоб спільно йти до мети. До процвітання нашої країни. Їм на це плювати. Вони сліпі до наших страждань. Вони глухі до наших прохань. Ніяка наша любов, наші обійми, наші реверанси не допомагають. Це тільки шкодить. Наші прояви толерантності вони сприймають як нашу слабкість", - додала письменниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже мені шкода цю українську письменницю Ларису Ніцой. Але ж могла в процесі розмови бідолаха, захлинутися власною слиною. Нехай знайомі цю скандалістку, запустять до Верховної Ради України і там вона послухає "на каком языке" розмовляють українські депутати. А то тільки піариться та бали собі заробляє, вчепившись до касирші супермаркету. А якщо вже бути відвертою до кінця, то наші військові захищають кордони України пліч-о-пліч з тими хлопцями, незалежно від того на якій мові розмовляє його товариш. Немає значення в окопах говориш ти українською, російською, молдавською, грузинською або іспанською. На фронті навіть немає значення до якої релігії чи конфесії ти належиш. Б' єш ворога, значить наш.
Відповісти
А те що путлєр поліз війною прикриваючись захистом "москворотих" тебе не бентежить?!!! Якби в нас таких не було б , то в х**ла на одну причину менше воювати з Україною. Так що нічого захищати отаких касирок! А питання до адміністрації -"навіщо садять на обслувування людей яка не володіє державною мовою"?
Відповісти
А ті хлопці, що воюють на сході за Україну але розмовляють російською мовою - вони теж падлюки москвороті? Так може їх і в армію не призивати, а призивати тільки тих, хто здасть екзамен з української мови на найвищий бал?
Відповісти
Сашко, кожен з них намагається ромоляти мовою, а не на органах - ізіґє, носах чи хвостах як собаки. Люди на те придумали мову, не тільки Українську.
Закон про мову який потрібно виконувати нічого не вартий?
Те що узькоізична продавчиня з Владивостоку нічого не означає, спробувала б вона обслужить кого "на ізіґє" в США, Германії чи Франції.. Здогадайся результат
То чому лишнєхромосомні вирішують що тут це можливо?
Відповісти
Вироком Ленінського районного суду міста Кіровограда від 23 липня 2013 Ніцой Лариса Миколаївна, засуджена за ч. 4 ст. 368-3 КК України до штрафу в розмірі десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 000 (сто сімдесят тисяч) гривень з позбавленням права займати керівні посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями на 1 рік, з конфіскацією всього майна, що є її власністю.
Відповісти
Хм , цікаво а якби ота касирша так заявила б десь в Европі вона ще змогла би працювати касиром?!!!
Закон є?!!! Значить виконуй!!! Досить толерантності !!!
Відповісти
Людина відстоює своє право гарантоване Конституцією! Якби всі так робили б то в країні було би більше порядку і до влади "какая разніца" не пройшла би!!!
Відповісти
Так тобі був потрібен хліб в супермаркеті, чи українська мова?
Відповісти
"Не хлібом єдиним"
Відповісти
Чи потрібен тобі той "хліб" приправлений кацапським лайном?
Відповісти
З 14 року рагулi хочуть , щоб усi стали рагулями .
Украiна та францюватi дуже рiзнi.
Відповісти
Ага , особливо тут такий "лучанин францюватий" наче флюгер -куди вітер подме туди і дивиться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні