П'яна жінка втікала від патрульних і відмовилась проходити огляд. ВІДЕО

0
0
П'яна жінка втікала від патрульних і відмовилась проходити огляд. ВІДЕО
У Києві на вулиці Новогоспітальній вночі патрульні поліцейські звернули увагу на автомобіль Toyota, який наїхав на бордюр і невпевно рухався. Інспектори дали водію сигнал про зупинку, але той зупинився не одразу. Як з'ясувалося, за кермом була п'яна жінка. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва у Facebook.

Патрульні запропонували жінці пройти огляд на стан сп'яніння і жінка погодилась віддавши їм свої документи. Коли поліцейські почали шукати свідків, аби провести процедуру, жінка почала тікати на автомобілі.

Переслідування тривало недовго — водійку спіймали у підземному паркінгу. Оскільки жінка поводила себе зухвало — її затримали і застосували кайданки. Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються.

У поліції на водійку склали протокол за керування автомобілем у стані сп'яніння та невиконання вимоги зупинитися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні