--> «Все було сплановано заздалегідь», — ділиться наболілим колишня працівниця «ПАККО» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Все було сплановано заздалегідь», — ділиться наболілим колишня працівниця «ПАККО»

25
2
«Все було сплановано заздалегідь», — ділиться наболілим колишня працівниця «ПАККО»
Нагадуємо, декілька днів тому до редакції Волинь 24 надійшов лист від колишньої працівниці гуртівні «ПАККО» Оксани К. на вулиці Ковельській.

Вчора, 21 вересня наші кореспонденти взяли у неї інтерв’ю.
Сьогодні ми зв’язалися також і з іншими працівниками цього ж магазину.

Від працівників ми дізналися про наступні обставини.

Вікторія Ч.: « Я також працювала у «ПАККО» на Ковельській. Навіть за липень-серпень мені виплатили лише по половині заробітної плати. Решту обіцяли дати до першого вересня, проте вже 3 тижні як не дають і копійки. Телефони керівництва мовчать, а самі вони десь повтікали».

Лариса С.: «Все було сплановано наперед. Мені це відомо з достовірних внутрішніх джерел. Така ситуація з «ПАККО» та «Вопак» відбувається не тільки у нас. За місяць швиденько закрили всі магазини, ніби ніхто ні до чого взагалі не причетний».

Людмила Р.: «Мені взагалі навіть не виплатили відпускні гроші. Начальство Шимчук, Дзебелюк, Білоцерківська просто нас ігнорують. Я писала пости в групу на фейсбук, проте мене також видалили, а паблік архівували».

Наші кореспонденти вирішили самостійно зв’язатися з керівництвом сумнозвісної мережі. Помічник керуючого Богдан Дзебелюк знаходився нібито «поза зоною досяжності». Працівники розповідали, що «поза зоною» він перебуває уже декілька днів.

Не побажала поспілкуватися також і регіональна директорка Ірина Білоцерківська.

«Пощастило» додзвонитися нам тільки до операційної директорки Шимчук Наталії. Проте вона шокувала наших кореспондентів тим, що «ніколи не мала жодного відношення до «Вопака» та «ПАККО», і розмовляти про це не буде».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась "шпигунська" історія магазини позакривали, і ніхто нічого не знає.
Відповісти
А чому не спробувати в поліцію звернутись! Чи зарплату не видавати це не кримінал!?
Відповісти
Боже мій я читала щойно цю статтю я просто в шокові! І як не стидно відверто брихати Шимчук Натілії яка мало того, що нас не поважала бо ми ж продавці, то ще мала нахабність брихати, що вона ніякого відношення до Пакко не має. Стидно вам операційному директору так себе вести! Ха й би ви свою сім'ю на 1000грн зарплати прокормили. Шановні колеги пишіть всю правду про цю мерзоту!
Відповісти
Що мерзота то мерзота, приїхала до нас на магазин де все ідеально було, почала кричати, подивилася на нас як ми нібито якесь лайно. А як запитали за зарплату то я думав що від піни захлинеться оця жучка карманна! Кричала дзвоніть до Бенесько Є. За зарплату. Ми подзвонили, нас просто ця недалека фін.директор облила брудом, як начебто ми у неї її гроші просили. Коли ви наїтеся Бенесько, Шимчук??? Мерзота, я навіть не маю за що заплатити комуналки що там говорити про поїсти!
Відповісти
Вперше чую, щоб люди спочатку комуналку платили, а вже потім їли.
Хрінь пишеш, дебіл, чи що?
Продай телефон - заплати за інтернет.
Відповісти
Дорогоя редакция!!! Пишит Вам бывший работник компании Пакко Холдинг, онаже Гиппо, онаже Дункан. Хочу открыть Вам тайну куда делись деньги работников: финансовых.дир Бенесько Е купила квартиру новострой в Чернухи, Шымчук Н. ее подружка аналогично, Шавлукевич С. на эти деньги открыл себе фирму и сидел на откатах от поставщиков, Павловский А. Построил дом в липинах. Вот куда пошли деньги работников!
Відповісти
Обікрали те Пакко як липку щей людей як зажди кинули, Бахматюк Олег певно в Швейцарії замок купив на наші гроші, як стидно жити в цій державі де олігархам і таким затичекам як Беннсько, Шимчук, Шавлукевич, Павловський все сходе з рук.
Відповісти
Всі хто читає, просимо максимальний репост в соц.мережах бажано з фото цих славнозвісних керівників аферистів, хай Україна знає таких "героїв", на їхних сторінках пишіть ОБЕРЕЖНО АФЕРИСТИ. Я ще напишу зараз на 1+1 хай знає вся Україна, !!!!!
Відповісти
Зробимо їх за всі роки обдурювання, люди пишіть у всі ЗМІ, на телебачення, газети, соц.мережі, щоб ці сволоти віддали наші гроші, чому ми маємо знову голодати, а вони не знають яку спідничку вдіти!!!
Відповісти
Напишіть президенту, олігархам, депутатам, мерам та іншим...
На власні очі не бачив, але, кажуть, що в них там є кімната забита грошима повністю... Долярами та Єврами... 100 і 500-кі тільки.
Тому хай не віддають, штурмуйте - розбагатієте...
Клоун, блін.
Відповісти
Люди цю падель потрібно видворити з України, хай туди до Росії їдуть але і там таку падель тримати не будуть. Пишіть всюди, додавайте їх фото, щоб ніхто їх на роботу не взяв, треба попередити всі компанії як ця четвірка людей гнобила, обманювала, погрожувала, знищували і підставляла. Хай на чорниці сучі діти їдуть.
Відповісти
Прикро, що кинули людей. Але потрібно розуміти, що є власники, які закрили фірму і несуть відповідальність перед людьми. Щодо Шимчук, то вона найманий працівник, яка також, в ситуації, що і інші працівники. Звинувачувати її, яка працює трохи більше півроку на цій посаді, в усіх гріхах може людина, яка має особисту неприязнь, очевидно.
Відповісти
Психічне здоров'я, щоб ти дорогенька була здорова і не чім не хворіла. Банкруство компанії на неї ніхто не вішає але відноситися до нас простих продавців, касирів, адмін персоналу як до гімна не потрібно. А ця "шановна" леді думала що вона каралєва а ми гімно. Вона операційний директор і хай несе відповідальність за те що наробила. Може ти не читала шановна то в інтерв'ю дана особо сказала що взагалі ніколи не мала відношення до даної компанії, брехлива сука!!! Щоб вона так жила як ми на 1000 грн. Дволічна падлюка. І хай задавиться тепер тими грошима.
Відповісти
Та що ви тут ліпите про особисту не приязнь її всі магазини не навидять. У нас у Франику такої дурки ще світ не бачив і люди не казали.
Відповісти
Заліпи Василь як ви з ненависті (виключно лютої) рознесли магази по кишенях, як чесні люди.
Відповісти
Вона нікого не обманювала - сказала вам, що не може виплатити, бо їй ці гроші, напевно, має хтось дати, так??? Чи вона має вам здому принести?
Я її знаю давно і вона до всіх відносилась чесно. Претензії за грубість (ви тут, також, не французькою про неї виражаєтесь) не привід тут писати її прізвище і звинувачувати що, вона комусь недає гроші.
Ви, ще напишіть на весь Луцьк чи нормально магазин здали і скільки там не вистачає товару. Може розтягнули магазин, ні?
Відповісти
Пані Наталя ви не пишіть дурниць і не оправдовуйтесь бо коли всі магазини напишуть правду ви будите не вкращому становищі. Особливо про розтягнули магазин. Я думаю нам завтрішнього дня потрібно написати колективний лист до відповідних органів для чіткого пояснення щодо зп , тому що я пропрацював 3 місяці, по ревізіям до мене притензій не було, пояснень я теж ні яких з приводу нестач не писав за що з мене зняли гроші? Відповіді я неотримав.
Відповісти
Шимчук попроси грошей у своєї хазяйки Бенесько ти ж нам на зборах казала сама що це ця сука разом з Шавлукевичом гроши крадуть, а ти бідна слова там сказати не можеш. хто ти ? операційний чи жучка?
Відповісти
Софа то рассказывай уже шо там знаешь.
Відповісти
Треба зранку їх всіх перед дверима зловити і щоб на місці видали зарплату. Побачити які воне герої перед людьми
Відповісти
Про відверто хамське відношення до людей таких осіб як Бенесько Є і Шимчук Н можна книжки писати, оскільки це є чиста правда, що ці пані спілкуються з людьми як з останнім бидлом. Вони понятя не мають, що таке людяніть, а тим більше як це, не мати за що прогодувати сім`ю та дітей. Вони одна одну варті, одна брехня і брехнею поганяє (Шимчук займала не одну посаду в ПаккоХолдингу, а потім в Гіппо, є записи в трудовій книжці,якщо вона її ще не спалила). Про те як обдурити своїх працівників, ці особи на чолі з Шавлукевичем знають і вміють вже не перший раз, вже така ситуація була, коли змінювали назву установи з ПаккоХолдинг на Гіппо і не дуже гарно вчинили з постачальникими, яким заборгували чималі суми. А ще вміють обдурювати і державу, а саме несплаченими податками ( була зарплата офіційна вся, а тут бац і різко мінімальна). Та й мають не один рахунок, куди скидать готівку від продажу обладання з закритих магазинів (могли б і з цих грошей розрахуватись з людьми). Одним словом роботи для відповідних служб чимало. А від себе хочу побажати від щирого серця, щоб вони на собі особисто відчули, все те, що відчували їхні підлеглі коли працювали під їх недолугим керівництвом і пам`ятали, що людські сльози їм ще повернуться.
Відповісти
читаємо як Шавлукевич, Бенесько, Павловський, Шимчук кинули на гроші магазини. І це я вам скажу вже не вперше. Як не гарно ці люди поступили з логістами, ставили на посади тих хто буде їм у кабінети відкати носити, Павловский особисто прикривав всі схеми - брехун і злодій!!! Колись була охорона Кулічук М. який створив команду, налаштував роботу і прийшло оце гавно яке розбазарило всю охорону, плило грязь, підставляло нас. Що обісрався "діректор безпеки"
Відповісти
Та що там Пакко це гівно обікрало Луцьктепло, а тепер до Пакко добралось)))) аххххааа нічого воно йому верниться якщо не йому то його дітям.
Відповісти
Капець...
Прикро, правда, що людям гроші не повиплачували, але я просто офігіваю з коментарів!
Люди, ви-ви, прості люди, продавці, персонал і т.д.! Чому ви всі пишете, що вас ображали, відносились, як до гівна, не поважали і т.д.? Чому ви й надалі працювали там, де вам було так погано? Там де ви, бідненькі, так натерпілися горя, що тепер, забувши про власну гідність (та інші якості, людям притаманні), ніби песи дворові з цепів позривалися?!
Та ви самі себе не поважаєте, якщо й надалі терпіли образи та лайно в свою адресу! Чи в нас роботи вже ніде немає?
Я в шоці!
Послухати вас - то керівники (будь-які, до речі) завжди дебіли безталанні, а ви розумні, знаєте, як треба. Тільки й надалі рабами невільними прикидаєтеся.
Позаливали ви гівном не своїх директорів, а себе в першу чергу!
Взагалі, яке ви маєте право писати тут прізвища цих людей (до модераторів таке ж питання??? )? Дайте докази, що вони злодії, а інакше на вас в суд подадуть за наклеп!
А вже як вам є що сказати, і знаєте, що правда за вами - то підписуйтеся прізвищем/ім'ям, а не ніком просто.
Я не маю діла до Пакко і т.д., але коли зустрічаю такий брудний менталітет в коментарях - не можу повз пройти)
Терпіти не можу таку мерзоту, яка спочатку дупу лиже, а потім обгадити норовить! Якраз через таких вилупків, часто страждає переважна більшість справді нормальних, адекватних, людей! Не хочете, ані думати, ані вирішувати, - хочете щоб вас в дупу цілували!
Та почніть ви себе поважати вже! Візьміть відповідальність за своє життя на себе! Робота для всіх є. Бажаючих, звісно. Складно? Страшно? Думати треба? Ну звісно... Набагато краще сказати - А, як Бог дасть! А потім гівном розкидатися?
Тьфу!
Шкода, що такі уроди писати навчилися)

Відповісти
В суд подадуть на коментарі.... Про що ти...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні