Ресторатор у Луцьку має заплатити більш як мільйон штрафу за 21 неоформленого працівника

2
0
Ресторатор у Луцьку має заплатити більш як мільйон штрафу за 21 неоформленого працівника
Під час інспекційного відвідування мережі ресторанів у Луцьку, виявили 21 неофіційно оформленого працівника, повідомляє Управління
Держпраці
у Волинській області.

У результаті інспекційного відвідування посадові особи Управління склали акт, де зазначено виявлені порушення трудового законодавства,
зокрема, допуск до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та повідомлення Державної фіскальної служби про прийняття працівників на роботу.

Суб’єкт господарювання, який допустив порушення трудового законодавства, притягнуть до фінансової відповідальності.

Управління Держпраці у Волинській області нагадує, що за допуск одного працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин передбачено штрафні санкції у розмірі 10 мінімальних заробітних плат (50 000 гривень).

Окрім того допуск працівника без належного оформлення тягне за собою адміністративне покарання та кримінальну відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І яким же чином вони наклали штраф, якщо діє мораторій до кінця карантину? "Закон не писан" чи брехливі СМІ?
Відповісти
Я вкрав з бюджету 4 млн грн за 2019 рік, і далі краду. Кажу про це відкрито, так що підприемці не переживайте, вони вас ми їх ))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні