--> Чоловік вистрілив у знайомого свого батька через горілку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік вистрілив у знайомого свого батька через горілку

0
0
Чоловік вистрілив у знайомого свого батька через горілку
19 вересня в селі Лугове Барського району Вінницької області через конфлікт 40-річний чоловік вистрілив із пневматичної рушниці в 33-річного знайомого свого батька. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"До поліції надійшло повідомлення з районної лікарні, що до них із пораненням черевної порожнини по допомогу звернувся 33-річний житель одного з сіл району. З'ясувалося, що в потерпілого пошкоджено кишківник. Чоловіка прооперували, і він перебуває в реанімації у важкому стані", — йдеться в повідомленні.

Між потерпілим та 40-річним чоловіком виник конфлікт через горілку. Правопорушник розлютився, що до його батька постійно приходять пиячити різні компанії, і він вирішив їх розігнати за допомогою рушниці. Один із пострілів влучив у потерпілого, який наступного дня звернувся по допомогу до медичного закладу.

Поліцейські затримали стрілка біля будинку, де він живе. Зброю відправили на експертизу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Чоловіку призначать судово-психіатричну експертизу. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні