За добу тричі намагалися побити волинських поліцейських

0
7
За добу тричі намагалися побити волинських поліцейських
У Володимирі-Волинському та у Ковелі слідчі розпочали кримінальні провадження за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Ввечері 21 вересня, під час патрулювання на вулиці у Володимирі-Волинському наряд поліції помітив, як невідомі вчиняють бійку.

Поліцейські втрутилися в ситуацію. Під час з’ясування обставин конфлікту, один із учасників бійки, 46-річний місцевий житель, вдарив співробітника управління поліції охорони.

Цього ж дня у Ковелі нетверезий молодик безпідставно почав чіплятися до наряду патрульної поліції. У ході поверхневого огляду
правопорушника, останній вдарив патрульного в обличчя. Зловмисником виявився 31-річний ковельчанин.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов'язків, триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін, пише Волинь.

А у Любешівському районі 22-річний житель району вчинив опір співробітникові кримінальної поліції, під час виконання ним оперативно-пошукових заходів, спрямованих на розкриття крадіжки грошей. Правопорушника доставили у Любешівське відділення.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань Кримінального кодексу України. Йдеться про опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків. Зловмисникові загрожує, зокрема, до двох років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні