З лікарні в Харкові масово звільняються медики

1
3
З лікарні в Харкові масово звільняються медики
Коли медустанова почала приймати хворих на коронавірус, заяви про звільнення написали 25 медпрацівників.

Пише Кореспондент.

У Харкові 25 працівників міськлікарні № 25 звільнилися, коли установа почала приймати пацієнтів з COVID-19. Про це заявила заступник мера з питань охорони здоров'я та соцзахисту Світлана Горбунова-Рубан.

З 16 по 18 вересня в медустанову доставили майже сотню хворих на коронавірус.

"У лікарні зіткнулися з величезним навантаженням. За три дні туди доставили 96 пацієнтів з коронавірусом. Багато медпрацівників побоюються за своє здоров'я. І ви уявіть, яке навантаження лягло на них. Це важко. Зараз ми працюємо з людьми. Намагаємося умовити їх залишитися. Шукаємо шляхи вирішення ситуації, що склалася. Вона непроста, але впевнена, що ми впораємося", - сказала Горбунова-Рубан.

Нагадаємо, що раніше на Харківщині від COVID-19 померли троє медиків з різних лікарень. Троє медиків померли з початку серпня. При цьому більше 450 медиків в області захворіли на коронавірус від початку епідемії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.youtube.com/watch?v=9fKH5IbCBW4
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні