На півдні України випробовували ракети

1
-4
На півдні України випробовували ракети
Військові випробували модернізовані ракети для комплексу Вільха, тепер їх поставлять на озброєння.

Інформує Кореспондент.

У Херсонській області в рамках підготовки до навчань Об'єднані зусилля-2020 успішно проведені ракетні випробування для комплексу Вільха.

На замовлення Міністерства оборони України нами була модернізована значна партія ракет для комплексу Вільха. Сьогодні пройшли успішні випробування, і тепер ця партія ракет може бути передана в Збройні сили України", - розповів генеральний конструктор - генеральний директор КБ Луч Олег Коростельов.

За його словами, система управління радянського зразка була замінена на нову високоточну систему наведення ракети на ціль.

Також після модернізації бойова частина ракети буде вже не осколково-фугасна, а касетна, що в свою чергу значно збільшить показники точності попадання і площу ураження.

Ракети Вільха - розробка конструкторів державного конструкторського бюро Луч у співпраці з іншими державними і приватними підприємствами ОПК України. Як кажуть в РНБО, виробництво цієї потужної високоточної зброї, яка за своїми бойовими можливостями перевершує аналогічну зброю російського виробництва, буде здійснюватися по замкнутому циклу.

Обсяг державного фінансування проекту РСЗВ Вільха в 2018 році, за даними МЕРТ, склав понад 130 млн гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще модель бойовий пердяк 1 , та система бойовий прибиральник 4.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні