В Запоріжжі пройшла акція на підтримку ЛГБТ

1
-2
В Запоріжжі пройшла акція на підтримку ЛГБТ
ЛГБТ-прайд закінчився затриманням трьох осіб, у одного з них виявили пістолет Флобер. Також поруч з акцією зібралися представники "традиційних цінностей".

Інформує Кореспондент.

У Запоріжжі в неділю, 20 вересня, вперше відбулася акція на підтримку ЛГБТ. Учасників заходу намагалися закидати яйцями і петардами, а у одного з трьох затриманих вилучено зброю, повідомляє Нацполіція.

В акції Місто без стереотипів взяли участь близько 500 осіб. Для забезпечення громадського порядку "було залучено понад 430 співробітників поліції і 240 військовослужбовців".

"Під час акції агресивно налаштовані молоді люди намагалися кидати петарди і яйця по активістах. За порушення громадської безпеки та громадського порядку затримано трьох осіб, серед них одна людина, яка взяла зброю і направила в бік учасників заходу", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

У затриманого було вилучено пістолет, схожий на Флобер. Зброю буде направлено на експертизу.

За словами правоохоронців, на двох 39-річних місцевих жителів складені адміністративні протоколи.

Також місце проведення ЛГБТ-прайду пікетували представники релігійних громад, зокрема, організації Традиція і порядок. Вони заявили, що проти "пропаганди гомосексуалізму" і виступають за "традиційні цінності".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха, де атошники ?
Та iншi шумери ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні