Протести у Білорусі: У мережу злили імена сотень "вбивць і карателів" з МВС

0
1
Протести у Білорусі: У мережу злили імена сотень "вбивць і карателів" з МВС
Білоруський Телеграм-канал Некста оприлюднив дані тисячі співробітників міністерства внутрішніх справ Білорусі.

Файл під назвою "Менти" з інформацією про білоруських силовиків опублікований на майданчику онлайн-офісу Google Docs. Інформація, що з'явилася у відкритому доступі, містить прізвище, ім'я, по-батькові і рік народження білоруських правоохоронців, їх військові звання і посади.

Автори публікації зазначають, що дані про силовиків вони роздобули завдяки "кібер-партизанам".

"Тиждень тому ми попереджали про те, що станеться, якщо карателі не зупиняться. Обіцянку стримуємо. Ніхто не залишиться анонімним. Навіть під балаклавою", - сказано у повідомленні.

Автори також обіцяли продовжити масову публікацію даних білоруських силовиків, якщо затримання протестувальників продовжаться. Крім того, опубліковані особисті дані співробітників спецпідрозділу "Алмаз", яких автори публікації вважають причетними до вбивств протестувальників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні