--> В Тайланді десятки тисяч людей вимагають відставки уряду і зміни конституції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Тайланді десятки тисяч людей вимагають відставки уряду і зміни конституції

0
-1
В Тайланді десятки тисяч людей вимагають відставки уряду і зміни конституції
В Таїланді відбулися масштабні антиурядові акції за прийняття нової конституції і відставки уряду прем'єр-міністра Праюта Чан-Очу

Переважно серед присутніх були молоді демонстранти, які зібралися під проливним дощем у кампусі університету Таммасат. Вони також протестували за реформу монархії, що викликало різку реакцію з боку консервативніших верств суспільства, пише Bangkokpost.

За даними поліції, на протест вийшло близько 30 тис.осіб. Крім того, в перервах між виступами натовп розважали музиканти.

Жителі вийшли на акції протесту в 14-ту річницю військового перевороту, внаслідок якого було повалено прем'єр-міністра Таксина Чиннавату.

Прают Чан-Оча пообіцяв, що влада буде застосовувати "м'які заходи" до протестувальників, "тому що вони діти".

Пост прем'єр-міністра Чан-Оча займає з 2014 року, коли в країні стався військовий переворот. Військовий переворот в Таїланді стався 22 травня 2014 року. Військові оголосили про розпуск сенату, введення воєнного стану, а також про затримання низки політичних і громадських діячів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні