--> 21-річний онкохворий лучанин після хіміотерапії втратив зір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

21-річний онкохворий лучанин після хіміотерапії втратив зір

1
6
21-річний онкохворий лучанин після хіміотерапії втратив зір
Важкохворий молодий лучанин Дарій Зажицький, у якого діагностували лімфому, продовжує боротьбу за власне життя. Нині хлопець пройшов дев’яту хімію, після якої він продовжує відновлюватися, однак у нього й надалі страждає печінка, до того ж він перестав бачити правим оком, – повідомляє ІА Волинські новини.

На долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові. Здавалося б, у колишнього спортсмена, бійця ММА, життя лише починається – на Новий рік хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій, планував створити сім’ю, але важке захворювання внесло власні корективи. Нині Дарій виборює власне право на життя не в октагоні, а в реальності.

«Я вже пройшов дев’яту високодозну хімію. Надалі мені залишилося ще зробити МРТ з контрастом та їхати з результатами в Київ. Перед сьомою та восьмою хіміями мені говорили, що, можливо, буде пересадка і опромінення, але це вже буде після останньої, дев’ятої хімії – дивитимуться на знімки та на аналізи. Зараз я відновлююся від хімії», – розповідає хлопець.

З його слів, після чергового курсу хіміотерапії аналізи у нього покращилися, однак дуже страждає печінка, також він зовсім не бачитьправим оком.

«Наразі мені не можуть сказати, чому я не бачу на праве око, тому планую їхати в Одесу в інститут Філатова (Інститут очних хвороб та тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України, – ВН). Там можуть поставити діагноз та навіть провести операцію. Зрозуміло, що для цього потрібні дуже великі кошти. В Києві мені сказали, що навіть якщо буде повна ремісія, то на протязі п’яти років мені необхідно буде обстежуватися, здавати аналізи, робити МРТ кожних два місяці», – зазначає Дарій та просить допомогти йому в боротьбі за власне життя.

Реквізити для допомоги: 4149 4993 4412 6287 – Зажицький Дарій Русланович, Монобанк: 5375414102545711

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Зажицькому Дарію Руслановичу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви знаєте,що комусь досконало допопмогли гроші й медицина,наприклад у ващій скруті?

На кону життя,тому необхідно чітко з'ясувати,чи допоможе те на що ви сподіваєтесь?!

Пропоную передивитись видеорепортажі:

https://youtu.be/cJ0ubUWNxl0

https://youtu.be/v4HsYokkOOI

https://youtu.be/dAwmop-74wM

https://youtu.be/5oOSR0iU61M

https://youtu.be/mcLCHNaABnw

Ви не уявляєте скільки які потребують вважають, що тільки у них найбільше горе!

А Господа Бога на Його Милостивих Умовах вистачить на кожного!

Тому Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!
Тільки Святого й Милостивого всемогутня й досконала сила,на Його Святих Умовах,за мить Сцілює!

Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!

Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!

і не вірте що це все,а може щось і не так!

Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!
Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні