--> У Луцьку сімейний дебошир бив дружину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сімейний дебошир бив дружину

0
-1
У Луцьку сімейний дебошир бив дружину
В обласному центрі Волині дебошир, який бив власну дружину, хотів відкупитися від поліцейських за 100 гривень. Натомість за спробу надати неправомірну вигоду він заплатить понад дев’ять тиcяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Так, 23 травня поліцейські отримали повідомлення про вчинення обвинуваченим домашнього насильства. Прибувши за адресою, вони затримали чоловіка та доставили до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області для складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Натомість дебошир, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запропонував хабар поліцейським, щоб ті не складали на нього протокол про адміністративне правопорушення. Зокрема, чоловік поклав 100 гривень на стіл в кабінеті, надавши тим самим службовій особі неправомірну вигоду.

Між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості, тож дебоширу призначили штраф у розмірі 9 тисяч 350 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні